A termékeinkről

A BGS-ről

A BGS Technic márkanév 1970 óta Németországban és Európa szerte is a kiváló minőséget képviseli, valamint ügyfelei körében kitűnő hírnévnek örvend. Kiváló kézi- és sűrített levegős szerszámainak a napi üzemi felhasználás során hosszú élettartamúaknak kell lenniük – ezt szavatolja a BGS technic márkanév. Ügyfeleink számára minden termékünket igyekszünk folyamatosan a legmegfelelőbb ár-teljesítmény arányban biztosítani.

5000-nél is több kéziszerszámot, szerszámgépet és egyéb újdonságot kínálunk a legmagasabb minőségű kivitelezésben, mindennapos műhely használatra, élettartam anyagagaranciával.

A KRAFTMANN-ról

A német BGS technic által gyártott minőségi kéziszerszámokat tömörítő márka, kiváló ár-érték arányban. Általános garancia.

Az AEG-ről

Kimagasló teljesítménny és innovatív megoldások jellemzik az AEG szerszámokat. Éppen ezért a profi szakemberek kedvelt kézi szerszámgépeivé váltak 2009 óta. Az AEG akkumulátoros gépeinek megbízhatósága szintén kimagasló. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a NASA is ezt a márkát választotta a világűrben (ilyen akkumulátoros csavarozót használnak).
A Pro Lítium-Ion akkumulátorok kifejlesztésével egy tartós akkumulátorhoz jutottak a gépek, melyek elérték a hosszabb működési időt. Az akkumulátorok erős felépítésének és háromszoros elektronikai védelmének köszönhetően sokkal tovább megőrzik nagy kapacitásukat, mint a piacon fellelhető hasonló társaik.